דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה של סבתא זהבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה של סבתא זהבה

עוגת גבינה של סבתא זהבה

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
עוגת גבינה פירורים שיהיה לכם מאוד קשה להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה קרה, חתוכה לקוביות
100  גרם
סוכר לבן (1/2 כוס)
1 
ביצה
250  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג (¾ 1 כוסות)
1  קילוגרם
גבינה לבנה רכה 5%
65  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל (6 כפות)
1 
ביצה
160  גרם
סוכר לבן (3/4 כוס)
1 
לימון מגורדת מלימון אחד
50  גרם
צימוקים (1/3 כוס)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה היטב את כל רכיבי המלית.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים את מלית הגבינה מעל התחתית ומיישרים. מגרדים בפומפייה את הבצק הקפוא מעל המלית.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים כ-35 דקות, עד שהפירורים אפויים וזהובים, והעוגה כמעט יציבה לגמרי (רק מעט רוטטת).
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים. מעבירים למקרר ל-4-5 שעות לפחות לפני ההגשה. שומרים במקרר עד 5 ימים, ומגישים קר. בתיאבון!
עוגת גבינה של סבתא זהבה

שלב 1 מתוך 4

מערבבים בקערה היטב את כל רכיבי המלית.

עוגת גבינה של סבתא זהבה

שלב 2 מתוך 4

משטחים את מלית הגבינה מעל התחתית ומיישרים. מגרדים בפומפייה את הבצק הקפוא מעל המלית.

עוגת גבינה של סבתא זהבה

שלב 3 מתוך 4

אופים כ-35 דקות, עד שהפירורים אפויים וזהובים, והעוגה כמעט יציבה לגמרי (רק מעט רוטטת).

עוגת גבינה של סבתא זהבה

שלב 4 מתוך 4

מצננים. מעבירים למקרר ל-4-5 שעות לפחות לפני ההגשה. שומרים במקרר עד 5 ימים, ומגישים קר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים