דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס קישואים ושום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס קישואים ושום

בורקס קישואים ושום

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
לא רק תרד ותפוחי אדמה, הנה לכם מתכון למאפים טעימים במיוחד במילוי מקורי של קישואים ושום

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
סוכר לבן
1  כוס
מים
8 
קישוא קלופים, חתוכים מבושלים ומעוכים
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל
2  שיני
שום כתושות
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    ומכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מכינים את המלית ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 חלקים, משטחים כל חתיכה לריבוע וממלאים בכף מלאה מן המילוי. סוגרים את הבצק למשולש ומהדקים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לנייר אפיה על תבנית ומברישים בביצה טרופה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
בורקס קישואים ושום

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד ומבריק.

בורקס קישואים ושום

שלב 2 מתוך 6

ומכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.

בורקס קישואים ושום

שלב 3 מתוך 6

בינתיים מכינים את המלית ומערבבים היטב.

בורקס קישואים ושום

שלב 4 מתוך 6

מוציאים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 חלקים, משטחים כל חתיכה לריבוע וממלאים בכף מלאה מן המילוי. סוגרים את הבצק למשולש ומהדקים היטב.

בורקס קישואים ושום

שלב 5 מתוך 6

מעבירים לנייר אפיה על תבנית ומברישים בביצה טרופה.

בורקס קישואים ושום

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים