דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כוסמת עם עשבי תיבול ולימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
כוסמת עם עשבי תיבול ולימון, כי ארוחת צהריים בריאה יכולה להיות גם מפנקת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
כוסמת
2  כפות
שמן קנולה
1  כוס
מים רותחים
2  כוסות
פטרוזיליה קצוצים דק
1 
בצל קצוץ דק דק
2  שיני
שום כתושות
0.5 
לימון מיץ וקליפה מגוררת
3  כפות
שמן זית
2  כפיות
פלפל שחור גרוס
2  כפיות
מלח
3 
עגבנייה קשות קצוצות דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר בינוני. מטגנים את גרגרי הכוסמת מס דקות עד שהם מצופים בשמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מוסיפים מלח ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים מדי פעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    בודקים שהגרגרים התרככו ומצננים. ( אם הם עדיין קשים סוגרים את הסיר וממתינים שיתרככו מהאדים. אם הם כבר רכים אך נותרו מים, מסננים).
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהכוסמת מגיעה לטמפרטורת החדר מוסיפים את כל שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים פושר עם פלח לימון. - ניתן לקלות חופן צנוברים ולזרות מעל המנה מומלץ!
כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

שלב 1 מתוך 5

מחממים את השמן בסיר בינוני. מטגנים את גרגרי הכוסמת מס דקות עד שהם מצופים בשמן.

כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

שלב 2 מתוך 5

יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מוסיפים מלח ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים מדי פעם.

כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

שלב 3 מתוך 5

בודקים שהגרגרים התרככו ומצננים. ( אם הם עדיין קשים סוגרים את הסיר וממתינים שיתרככו מהאדים. אם הם כבר רכים אך נותרו מים, מסננים).

כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

שלב 4 מתוך 5

כשהכוסמת מגיעה לטמפרטורת החדר מוסיפים את כל שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.

כוסמת עם עשבי תיבול ולימון

שלב 5 מתוך 5

מגישים פושר עם פלח לימון. - ניתן לקלות חופן צנוברים ולזרות מעל המנה מומלץ!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות כוסמת בטחינה

    קציצות כוסמת בטחינה

    60 דקות קל
  • סלט כוסמת קר

    סלט כוסמת קר

    40 דקות קל
  • כרוכית כוסמת

    כרוכית כוסמת

    60 דקות בינוני
  • סלט כוסמת עם עגבניות ועשבי תיבול

    סלט כוסמת עם עגבניות ועשבי תיבול

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים