דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תמרים ותפוחים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תמרים ותפוחים

עוגת תמרים ותפוחים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הדר שמחון
עוגת תמרים ותפוחים שתגרום לכם לשיר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה מומסת
1  כוס
סוכר חום
3 
ביצה
2  כפות
סילאן
1  כוס
ממרח תמרים
1  כפית
קינמון טחון
1.75  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2 
תפוחים ירוקים חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות
0.5  כוס
אגוזי מלך קצוצים גס
0.25  כוס
קמח שקדים
1  כפית
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשמתקבלת תערובת תפוחה ואורירית מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים תוך כדי עירבוב את ממרח התמרים, אבקת שקדים, קינמון ומיץ לימון עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית מאורכת המרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים ועם הידים תוחבים אותם פנימה ומפזרים מעל את האגוזים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך כ- 50 דקות או עד שהעוגה משחימה.
עוגת תמרים ותפוחים

שלב 1 מתוך 6

בקערת מיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית.

עוגת תמרים ותפוחים

שלב 2 מתוך 6

כשמתקבלת תערובת תפוחה ואורירית מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב.

עוגת תמרים ותפוחים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים תוך כדי עירבוב את ממרח התמרים, אבקת שקדים, קינמון ומיץ לימון עד שמתקבלת תערובת אחידה.

עוגת תמרים ותפוחים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת.

עוגת תמרים ותפוחים

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את הבלילה לתבנית מאורכת המרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים ועם הידים תוחבים אותם פנימה ומפזרים מעל את האגוזים.

עוגת תמרים ותפוחים

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך כ- 50 דקות או עד שהעוגה משחימה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים