דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ברוקולי מוקפץ בסויה ושום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רעות עזר
בריא, טעים והכי קל להכין. מתכון שעושה כבוד לברוקולי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
ברוקולי טרי או קפוא. מפורק לפרחים
3  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  שן
שום כתושה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    8 דקות
    מבשלים את הברוקולי: הכי נוח לעשות את זה במיקרוגל, כ-8 דקות בכלי מתאים, תלוי במכשיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    אם משתמשים בברוקולי קפוא, מבשלים אותו לפי ההוראות שעל האריזה. אם אין מיקרוגל, מבשלים בסיר עם הרבה מים חמים, עד שהברוקולי מתרכך.
  • שלב 3

    0 דקות
    בזמן שהברוקולי מתבשל, מערבבים בקערה קטנה שן שום ורוטב סויה, אפשר להוסיף גם חצי כפית סוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    ברגע שהברוקולי מוכן (ועדיין לוהט) יוצקים מעליו את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הברוקולי: הכי נוח לעשות את זה במיקרוגל, כ-8 דקות בכלי מתאים, תלוי במכשיר.

ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

שלב 2 מתוך 4

אם משתמשים בברוקולי קפוא, מבשלים אותו לפי ההוראות שעל האריזה. אם אין מיקרוגל, מבשלים בסיר עם הרבה מים חמים, עד שהברוקולי מתרכך.

ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

שלב 3 מתוך 4

בזמן שהברוקולי מתבשל, מערבבים בקערה קטנה שן שום ורוטב סויה, אפשר להוסיף גם חצי כפית סוכר.

ברוקולי מוקפץ בסויה ושום

שלב 4 מתוך 4

ברגע שהברוקולי מוכן (ועדיין לוהט) יוצקים מעליו את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ברוקולי מאודה או חלוט

    ברוקולי מאודה או חלוט

    15 דקות בינוני
  • סלט ברוקולי וקשיו ברוטב שום

    סלט ברוקולי וקשיו ברוטב שום

    20 דקות קל
  • סלט חריף של מנגו וברוקולי

    סלט חריף של מנגו וברוקולי

    קל
  • מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים