דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס בשר ביתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס בשר ביתי

בורקס בשר ביתי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לילי בן שושן
הכנה מהירה וקלילה למאכל שאי אפשר להפסיק לטרוף. אפשר להגיש עם רוטב פטריות עשיר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1 
בצל קצוץ
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  חבילה
בצק עלים
0  לפי הטעם
שומשום לקישוט
1  שקית
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג להכנה מיידית, אסם
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים לאורך כל הטיגון, מניחים להתקרר. טוחנים מעט במעבד מזון (לא חובה) עד שמתקבלת תערובת חלקה יותר (אך בשום אופן לא חלקה לגמרי).
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים לריבועים את בצק העלים שהופשר, מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית, סוגרים באלכסון למשולש ומהדקים קצוות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקשטים בשומשום.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד שמזהיב משני הכוונים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מכינים רוטב לפי הוראות היצרן.
  • שלב 6

    0 דקות
    להגשה: שמים בורקס חם בצלחת ויוצקים מעל רוטב פטריות. בתיאבון!
בורקס בשר ביתי

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים לאורך כל הטיגון, מניחים להתקרר. טוחנים מעט במעבד מזון (לא חובה) עד שמתקבלת תערובת חלקה יותר (אך בשום אופן לא חלקה לגמרי).

בורקס בשר ביתי

שלב 2 מתוך 6

חותכים לריבועים את בצק העלים שהופשר, מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית, סוגרים באלכסון למשולש ומהדקים קצוות.

בורקס בשר ביתי

שלב 3 מתוך 6

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקשטים בשומשום.

בורקס בשר ביתי

שלב 4 מתוך 6

אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד שמזהיב משני הכוונים.

בורקס בשר ביתי

שלב 5 מתוך 6

בינתיים מכינים רוטב לפי הוראות היצרן.

בורקס בשר ביתי

שלב 6 מתוך 6

להגשה: שמים בורקס חם בצלחת ויוצקים מעל רוטב פטריות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים