דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופלה שוקולד מהיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופלה שוקולד מהיר

סופלה שוקולד מהיר

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
חשוב להקפיד על שוקולד משובח, וזמן אפייה של עשר דקות בלבד

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה מופרדות
1  כוס
סוכר לבן
220  גרם
חמאה
0.33  כוס
קמח לבן
250  גרם
שוקולד מריר משובח
1  קורט
אבקת סוכר לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר כפול (באן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפלים את החלמונים המוקצפים אל תוך תערובת השוקולד והקמח, ולאחר מכן גם את החלבונים.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים את הכלים לסופלה בחמאה, מקמחים מעט ומנערים עודפי קמח. יוצקים מהתערובת עד לשלושת רבעי גובה הכלי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את כלי הסופלה בתבנית אפייה, ובה מים חמים (המים ישמרו על טמפרטורת אפייה נכונה). אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד שהסופלה עולה והשכבה העליונה נסדקת. בתיאבון!
סופלה שוקולד מהיר

שלב 1 מתוך 5

בסיר כפול (באן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.

סופלה שוקולד מהיר

שלב 2 מתוך 5

מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.

סופלה שוקולד מהיר

שלב 3 מתוך 5

מקפלים את החלמונים המוקצפים אל תוך תערובת השוקולד והקמח, ולאחר מכן גם את החלבונים.

סופלה שוקולד מהיר

שלב 4 מתוך 5

משמנים את הכלים לסופלה בחמאה, מקמחים מעט ומנערים עודפי קמח. יוצקים מהתערובת עד לשלושת רבעי גובה הכלי.

סופלה שוקולד מהיר

שלב 5 מתוך 5

מניחים את כלי הסופלה בתבנית אפייה, ובה מים חמים (המים ישמרו על טמפרטורת אפייה נכונה). אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד שהסופלה עולה והשכבה העליונה נסדקת. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופלה שוקולד

    סופלה שוקולד

    50 דקות בינוני
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני
  • עוגת סופלה שוקולד

    עוגת סופלה שוקולד

    85 דקות מאתגר
  • סופלה שוקולד חם ומדהים

    סופלה שוקולד חם ומדהים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים