דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חצילים הכי טעימים שיש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חצילים הכי טעימים שיש

חצילים הכי טעימים שיש

(1)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גליה רזניק
חציל מטוגן ברוטב עגבניות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פנים של חציל
2 
בצל
0.5  כוס
קמח לבן לקימוח החציל
2 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
4  שיני
שום
4 
עגבנייה כתושות
1  חבילה
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים וחותכים את החצילים לעיגולים לרוחבם, ממליחים ומניחים במסננת לשעתיים עד שיוצא הנוזל השחור המריר.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים ומכינים כמו שניצל: טובלים בביצה, קמח ושוב ביצה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בשמן רותח עד לצבע לבן חום, לא יותר מדי, ומעבירים לסיר הרוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרוטב: מטגנים בצל בשמן ושום. מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת רסק העגבניות. מערבבים, ממליחים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים כ- 3 כוסות מים. מבשלים כ- 10 דקות ואז מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה.
חצילים הכי טעימים שיש

שלב 1 מתוך 5

מקלפים וחותכים את החצילים לעיגולים לרוחבם, ממליחים ומניחים במסננת לשעתיים עד שיוצא הנוזל השחור המריר.

חצילים הכי טעימים שיש

שלב 2 מתוך 5

שוטפים ומכינים כמו שניצל: טובלים בביצה, קמח ושוב ביצה.

חצילים הכי טעימים שיש

שלב 3 מתוך 5

מטגנים בשמן רותח עד לצבע לבן חום, לא יותר מדי, ומעבירים לסיר הרוטב.

חצילים הכי טעימים שיש

שלב 4 מתוך 5

לרוטב: מטגנים בצל בשמן ושום. מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת רסק העגבניות. מערבבים, ממליחים ומביאים לרתיחה.

חצילים הכי טעימים שיש

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים כ- 3 כוסות מים. מבשלים כ- 10 דקות ואז מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • סביח חצילים וביצה קשה

    סביח חצילים וביצה קשה

    10 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים