דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קוגלהוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קוגלהוף

עוגת קוגלהוף

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קורל וקנין
הקלאסיקה הישנה והטובה: עוגת שמרים במילוי שוקולד שאופים בתבנית עם החור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
0.5  כפית
מלח
50  גרם
שמרים
400  גרם
חמאה רכה
1  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה
6  כפות
מים
1  כוס
חלב
1  כפית
חמאה או שמן למריחה
3  כוסות
סוכר לבן
6  כפות
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שלב העוגה:
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבלים במיקסר עם וו לישה את הביצים, חמאה, סוכר, חלב ומים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, מלח ושמרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשים את הבצק במשך 20 דקות, עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר למשך 1/2 שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד (למשך 5-4 שעות).
  • שלב 7

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי של 3 מ"מ. מורחים בחמאה מומסת או שמן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המילוי, מפזרים בצורה שווה על כל חלק ומגלגלים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים את תבנית הקוגלהוף בחמאה (על מנת שהעוגה לא תדבק ותשתחרר בקלות). אין צורך למרוח את העוגה בביצה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.
  • שלב 11

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות במשך 40 דקות.
  • שלב 12

    0 דקות
    לאחר צינון משחררים את העוגה מהתבנית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים