דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט פנזנלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט פנזנלה

סלט פנזנלה

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצה ששון
סלט עשיר בירקות ועשבי תיבול עם קרוטונים טעים במיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פלפל אדום
1  סלסילה
עגבנייה רצוי לערבב כמה סוגי עגבניות שרי: תמר, מנומרות, צהובות
1 
בצל סגול חצוי
1  כוס
זיתים מגורענים
1  כוס
פטרוזיליה קצוצים (בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, כוסברה או כל שילוב שאוהבים)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
150  גרם
גבינת מוצרלה או קוביות בולגרית
1  כוס
קרוטונים למרק וסלט 400 ג
3  כפות
חומץ
2  שיני
שום כתושות
1  כפית
שמן שומשום
4  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את הפלפלים בגריל עד שהקליפה נחרכת, מעבירים לשקית ניילון סגורה ומצננים 10 דק' (פטנט להפרדת הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מכינים את הרוטב: משקשקים היטב בצנצנת את כל חומרי הרוטב - חומץ תפוחים, שום כתוש, שמן שומשום ושמן זית.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה (למעט הקרוטונים). מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפני ההגשה מפזרים את הקרוטונים.
סלט פנזנלה

שלב 1 מתוך 4

קולים את הפלפלים בגריל עד שהקליפה נחרכת, מעבירים לשקית ניילון סגורה ומצננים 10 דק' (פטנט להפרדת הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.

סלט פנזנלה

שלב 2 מתוך 4

מכינים את הרוטב: משקשקים היטב בצנצנת את כל חומרי הרוטב - חומץ תפוחים, שום כתוש, שמן שומשום ושמן זית.

סלט פנזנלה

שלב 3 מתוך 4

שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה (למעט הקרוטונים). מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.

סלט פנזנלה

שלב 4 מתוך 4

לפני ההגשה מפזרים את הקרוטונים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שולה

מעולה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים