דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: בת-חן דיאמנט
המאפה המפורסם בגרסה הצמחונית עם חזה צמחוני, פיצוחים, פירות יבשים ותיבול מתקתק ומענג במיוחד.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חזה בגריל צמחוני 99 קלוריות חתוך לקוביות קטנות
5  כפות
שמן זית
2 
בצל חתוכים לקוביות
0.25  כוס
משמש מיובש קצוצים
0.25  כוס
שזיף מיובש קצוצים
0.5  כוס
שקדים חצויים קלויים
0.5  כוס
אגוזים, אגוזים מעורבבים, קלויים יבשים, עם בוטנים, מלח הוסיף, תערובת פיסטוקים
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0.25  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
כורכום
0  לפי הטעם
פלפל
6  עלים
בצק פילו מופשרים לילה במקרר
0  לפי הטעם
אבקת סוכר
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פיסטוק
0  לפי הטעם
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את החזה מן הצומח וצורבים עד להשחמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, שקדים, פיסטוקים ומתבלים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים 2 דפי עלי פילו על גבי תבנית עגולה, כך ששולי הדפים יוצאים מהתבנית ומברישים במעט שמן זית. מניחים את כל המלית ומפזרים אותה לשכבה אחידה, מקפלים את שולי עלי הפילו אחד על השני כלפי פנים התבנית וסוגרים. מברישים במעט שמן זית.
  • שלב 4

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק (כ-25 דקות).
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים אבקת סוכר, שקדים ופיסטוקים קלויים ומגישים.
פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

שלב 1 מתוך 5

מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את החזה מן הצומח וצורבים עד להשחמה.

פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, שקדים, פיסטוקים ומתבלים.

פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

שלב 3 מתוך 5

מניחים 2 דפי עלי פילו על גבי תבנית עגולה, כך ששולי הדפים יוצאים מהתבנית ומברישים במעט שמן זית. מניחים את כל המלית ומפזרים אותה לשכבה אחידה, מקפלים את שולי עלי הפילו אחד על השני כלפי פנים התבנית וסוגרים. מברישים במעט שמן זית.

פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק (כ-25 דקות).

פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

שלב 5 מתוך 5

מפזרים אבקת סוכר, שקדים ופיסטוקים קלויים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטייה חגיגית

    פסטייה חגיגית

    120 דקות מאתגר
  • פסטייה במילוי פרגית

    פסטייה במילוי פרגית

    45 דקות בינוני
  • פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    50 דקות בינוני
  • פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים