דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב לספגטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב לספגטי

רוטב לספגטי

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורנה נחמיאס
רוטב עגבניות בסיסי שישדרג לכם כל פסטה, פיצה או טוסט

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  מיכלים
רסק עגבניות
4  כפות
שמן זית
3  שיני
שום קצוצות
1 
בצל קצוץ
1  זר
כוסברה קצוצה
1  קורט
חוויאג'
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 ספגטי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה שמן זית, רסק עגבניות ואותה כמות של מים, ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים שום ומערבבים, מוסיפים חוויאג' וממשיכים לטגן כדקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את תערובת הרסק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים חצי כמות כוסברה ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את יתר הכוסברה ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומאחדים עם הרוטב.
רוטב לספגטי

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערה שמן זית, רסק עגבניות ואותה כמות של מים, ומערבבים לתערובת אחידה.

רוטב לספגטי

שלב 2 מתוך 5

מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים שום ומערבבים, מוסיפים חוויאג' וממשיכים לטגן כדקה.

רוטב לספגטי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים למחבת את תערובת הרסק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים חצי כמות כוסברה ומערבבים.

רוטב לספגטי

שלב 4 מתוך 5

מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את יתר הכוסברה ומערבבים.

רוטב לספגטי

שלב 5 מתוך 5

בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומאחדים עם הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים