דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה ובטטות בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה ובטטות בתנור

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אושרי נפתלי
תפוחי אדמה ובטטות, צלויים ברוטב דבש מתוק וטעים להפליא.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה בינוניים
2 
בטטה
1 
בצל גדול
4  שיני
שום
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
כורכום
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כף
שמן זית
1  כף
דבש
0  לפי הטעם
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות. פורסים אותם לשניים וחותכים לפרוסות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לוקחים את הבצל, פורסים לשניים וחותכים לרצועות דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הכל בקערה עמוקה ,מוסיפים שיני שום קלופות, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כף דבש ושמן זית. מערבבים את הכל ביחד, ככה שהתבלינים יעטפו היטב את תפוחי האדמה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מעבירים לתבנית, פורסים עליה את תפוחי האדמה ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור בחום של 280 מעלות למשך 15 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    לאחר מכן מורידים את האלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 למשך 15 דקות.
תפוחי אדמה ובטטות בתנור

שלב 1 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות. פורסים אותם לשניים וחותכים לפרוסות.

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

שלב 2 מתוך 5

לוקחים את הבצל, פורסים לשניים וחותכים לרצועות דקות.

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

שלב 3 מתוך 5

מניחים את הכל בקערה עמוקה ,מוסיפים שיני שום קלופות, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כף דבש ושמן זית. מערבבים את הכל ביחד, ככה שהתבלינים יעטפו היטב את תפוחי האדמה.

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

שלב 4 מתוך 5

מעבירים לתבנית, פורסים עליה את תפוחי האדמה ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור בחום של 280 מעלות למשך 15 דקות.

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

שלב 5 מתוך 5

לאחר מכן מורידים את האלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 למשך 15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים