דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תרד וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תרד וגבינות

פשטידת תרד וגבינות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: יעקב רוסו
פשטידת תרד טרי וגבינות, שמכינים בקלות ובמהירות בכמה תבניות ומספיקה לכל השבוע. ללקק את האצבעות!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
תרד
2  קוביות
גבינת פטה / בולגרית
300  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
8 
ביצה
1  קורט
מלח
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הגבעול הקשה מהתרד, לשטוף היטב במים קרים ולסנן.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחתוך את עלי התרד לרצועות ברוחב של 10 מ"מ, בערך.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפורר את הגבינה הבולגרית ולהוסיף לתרד, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבב.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף מלח ואת כוס הקמח, בהדרגה. לקפל בזהירות ובעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לצקת לתבניות משומנות ומקומחות ולפזר את גבינת הקשקבל המגורדת.
  • שלב 7

    10 דקות
    לאפות כ-10 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    להנמיך את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות, ולהמשיך לאפות עד להזהבה והתייצבות של הפשטידה.
  • שלב 9

    0 דקות
    לצנן לפני החיתוך.
פשטידת תרד וגבינות

שלב 1 מתוך 9

לחמם תנור ל-200 מעלות.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 2 מתוך 9

להוציא את הגבעול הקשה מהתרד, לשטוף היטב במים קרים ולסנן.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 3 מתוך 9

לחתוך את עלי התרד לרצועות ברוחב של 10 מ"מ, בערך.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 4 מתוך 9

לפורר את הגבינה הבולגרית ולהוסיף לתרד, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבב.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 5 מתוך 9

להוסיף מלח ואת כוס הקמח, בהדרגה. לקפל בזהירות ובעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 6 מתוך 9

לצקת לתבניות משומנות ומקומחות ולפזר את גבינת הקשקבל המגורדת.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 7 מתוך 9

לאפות כ-10 דקות.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 8 מתוך 9

להנמיך את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות, ולהמשיך לאפות עד להזהבה והתייצבות של הפשטידה.

פשטידת תרד וגבינות

שלב 9 מתוך 9

לצנן לפני החיתוך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים