דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שילוב הפרג עם תפוחי העץ בעוגה, יוצר טעמים מתקתקים ומסקרנים, שלא תוכלו להפסיק ליישר. והבונוס? העוגה כשרה לפסח

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה
180  גרם
סוכר לבן
5 
חלמון
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג כשר לפסח
1  כפית
תמצית וניל איכותית
5 
חלמון
180  גרם
סוכר לבן
2  כוסות
פרג טחון
2 
תפוחי עץ קלופים ומגוררים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במיקסר מערבלים בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים והווניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה, עד שמתקבלת מסה שומנית, ומעבירים לקערה נפרדת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה חדשה מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים את קציפת החלבונים למסה השומנית, מוסיפים את הקמח התופח הכשר לפסח והפרג הטחון, ולבסוף את התפוח המגורר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות.
עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

שלב 1 מתוך 5

במיקסר מערבלים בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את החלמונים והווניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה, עד שמתקבלת מסה שומנית, ומעבירים לקערה נפרדת.

עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

שלב 3 מתוך 5

בקערה חדשה מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.

עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

שלב 4 מתוך 5

מקפלים את קציפת החלבונים למסה השומנית, מוסיפים את הקמח התופח הכשר לפסח והפרג הטחון, ולבסוף את התפוח המגורר.

עוגת פרג ותפוחים שאי אפשר להפסיק ליישר

שלב 5 מתוך 5

מחממים תנור ל-170 מעלות. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • אביב
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים