דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רינת אביזמיל
תוספת אפויה קלה וטעימה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בטטה חתוכות לעיגולים דקים
4 
תפוח אדמה חתוכים לעיגולים דקים
1 
בצל מגורד
1  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
קינמון טחון
0.5  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות בתבנית אפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בקערה את הבצל וכל שאר המרכיבים, מערבבים ויוצקים על התפו"א והבטטות. מעסים מעט כך שיספגו את התבלינים.
  • שלב 3

    30 דקות
    מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוהה כ-200 מעלות ל-30 דקות.
  • שלב 4

    15 דקות
    מסירים את נייר האלומיניום, וממשיכים לאפות עוד 15 דקות עד שהנוזלים נספגים והירקות רכים. בתיאבון!
תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

שלב 1 מתוך 4

מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות בתבנית אפייה.

תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

שלב 2 מתוך 4

מניחים בקערה את הבצל וכל שאר המרכיבים, מערבבים ויוצקים על התפו"א והבטטות. מעסים מעט כך שיספגו את התבלינים.

תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

שלב 3 מתוך 4

מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוהה כ-200 מעלות ל-30 דקות.

תפוחי אדמה ובטטות עם קינמון בתנור

שלב 4 מתוך 4

מסירים את נייר האלומיניום, וממשיכים לאפות עוד 15 דקות עד שהנוזלים נספגים והירקות רכים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים