דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה ברוטב עגבניות ופטריות טריות, קל להכנה ומהווה ארוחה מלאה וטעימה, לילדים ולמבוגרים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם צדפים גדולים
75  גרם
חמאה
4  כפות
שמן זית
2 
בצל סגולים, קצוצים דק
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קטנות, ללא ה"רגליים"
5 
עגבנייה בשלות, חתוכות לקוביות קטנות
3  כפות
תימין מופרדים מהגבעולים
6  שיני
שום חצויות
1  כפית
מלח
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת, להגשה
3  כפיות
שמן זית להגשה
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות בשלמותן (את הפטריות הגדולות חוצים) ומקפיצים שלוש דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את העגבניות, הטימין והשום, מתבלים במלח ובפלפל ומקפיצים ארבע דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת קצקבל, מטפטפים שמן זית ומגישים.
פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

שלב 1 מתוך 4

הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הפטריות בשלמותן (את הפטריות הגדולות חוצים) ומקפיצים שלוש דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את העגבניות, הטימין והשום, מתבלים במלח ובפלפל ומקפיצים ארבע דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול.

פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

שלב 3 מתוך 4

במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.

פסטה פרפרים עם עגבניות ופטריות

שלב 4 מתוך 4

להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת קצקבל, מטפטפים שמן זית ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים