דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטה כבד מוגש בלחם כפרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטה כבד מוגש בלחם כפרי

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליבית אבן פז
קערות לחם כפרי אישיות ממולאות בממרח כבד. מנה ראשונה חגיגית וטעימה, המבטיחה שיזכרו את הארוחה להרבה זמן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבד עוף
5 
בצל גדולים
1  ראש
שום
4 
ביצה קשות
1  טיפה
מלח
1  טיפה
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  טיפה
קינמון טחון
0.5 
בצל
4 
לחם כפרי כמספר הסועדים
1 
ביצה טרופה
1  טיפה
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שום כתוש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במעט מלח ובפלפל שחור, מעט סויה ומעט קינמון.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים ללא מכסה עד שהכבד מוכן, אך לא עשוי מידי.
  • שלב 6

    0 דקות
    טוחנים במכונת בשר את הביצים וחצי בצל חי. מוסיפים את תערובת הכבדים (מי שאוהב מרקם חלק יותר, יכול לטחון במעבד מזון).
  • שלב 7

    0 דקות
    להגשה: מרוקנים לחם כפרי עגול כמספר הסועדים, משאירים שכבה דקה של החלק הקשה של הלחם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורחים את הלחם בביצה, ומכניסים לתנור שחומם מראש, עד להתקשות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים את הלחם. מקררים, ולפני ההגשה מכניסים את הכבד לקעריות הלחם שיצרנו.
  • שלב 10

    0 דקות
    אפשר לקשט במעט בצל מטוגן מלמעלה. בתיאבון!
פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 1 מתוך 10

מטגנים את הבצל עד להזהבה.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים שום כתוש.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 4 מתוך 10

מתבלים במעט מלח ובפלפל שחור, מעט סויה ומעט קינמון.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 5 מתוך 10

מבשלים ללא מכסה עד שהכבד מוכן, אך לא עשוי מידי.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 6 מתוך 10

טוחנים במכונת בשר את הביצים וחצי בצל חי. מוסיפים את תערובת הכבדים (מי שאוהב מרקם חלק יותר, יכול לטחון במעבד מזון).

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 7 מתוך 10

להגשה: מרוקנים לחם כפרי עגול כמספר הסועדים, משאירים שכבה דקה של החלק הקשה של הלחם.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 8 מתוך 10

מורחים את הלחם בביצה, ומכניסים לתנור שחומם מראש, עד להתקשות.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 9 מתוך 10

מוציאים את הלחם. מקררים, ולפני ההגשה מכניסים את הכבד לקעריות הלחם שיצרנו.

פטה כבד מוגש בלחם כפרי

שלב 10 מתוך 10

אפשר לקשט במעט בצל מטוגן מלמעלה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    סלט חסה עם תמרים, חמוציות וגבינת פטה

    15 דקות קל
  • פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    פסטה ברוטב פטריות, בטטה וגבינת פטה

    30 דקות בינוני
  • קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים