דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת לימון ופולנטה של ריבר קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת לימון ופולנטה של ריבר קפה

עוגת לימון ופולנטה של ריבר קפה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כן, המתכון גנוב ממסעדת ריבר קפה בלונדון, אחת המסעדות האיטלקיות הנפלאות בתבל. אם כבר גונבים, לפחות ממסעדות ברמה כזאת

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
מחמאה רכה
0.67  כוס
סוכר לבן
250  גרם
אגוזי לוז קלופים ללא מלח
1  כפית
תמצית וניל
3 
ביצה
2 
לימון לקליפה מגוררת
1 
לימון סחוט למיץ
1  כוס
אינסטנט פודינג טירמיסו (קמח תירס גס)
1  כפית
אבקת אפייה
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את אגוזי הלוז בתנור עד שהקליפה החומה הדקה מתבקעת. מוציאים, מצננים, מקלפים על ידי שפשוף בין הידיים או בתוך מגבת (לא חייבים לקלף לגמרי. לא נורא אם נשארת קצת קליפה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון עם להב פלדה לפירורים גסים (קצת יותר גסים מפירורי לחם). מוציאים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים במעבד המזון (אין צורך לשטוף מהאגוזים) את המרגרינה והסוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים לבצק אחיד (ודי רטוב).
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית אפייה בקוטר 24 או 26, זורים חופן פולנטה, מנערים ונפטרים מהעודפים. יוצקים פנימה את הבצק.
  • שלב 6

    45 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    במקור, המתכון נעשה עם שקדים, אבל אני אוהב יותר אגוזי לוז. וכמובן, המתכון המקורי כולל חמאה, שמוחלפת כאן במרגרינה מטעמי כשרות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים