דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קרופניק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קרופניק

מרק קרופניק

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק ירקות עשיר עם גריסי פנינה, מחוזק בטעמים של שומן אווז ופטריות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שומן אווז
3  כפות
שמן קנולה
2 
בצל קצוצים
2 
גזר מגוררים בפומפייה
2  גבעולים
פטרוזיליה מגוררים בפומפייה
3  גבעולים
סלרי חתוכים לרצועות דקות
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
3  קילוגרם
ציר ירקות
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
400  גרם
גריסי פנינה שבושלו כשעה במים עם מלח
250  גרם
פטריות שמפיניון פרוסות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול עם שומן אווז מאדים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הגזר, שורש פטרוזיליה וסלרי. מוסיפים את הפפריקה, וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב של כמה דקות נוספות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים (כמות הגריסים שתכניסו למרק תיקבע את מידת הסמיכות שלו בהמשך, לשיקולכם) ומחזירים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הצורך. בתיאבון!
מרק קרופניק

שלב 1 מתוך 3

בסיר גדול עם שומן אווז מאדים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הגזר, שורש פטרוזיליה וסלרי. מוסיפים את הפפריקה, וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב של כמה דקות נוספות.

מרק קרופניק

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים (כמות הגריסים שתכניסו למרק תיקבע את מידת הסמיכות שלו בהמשך, לשיקולכם) ומחזירים לרתיחה.

מרק קרופניק

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הצורך. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים