המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הדג במרכז רצועת נייר כסף.
חורצים חריצים בדג בשני צדדים לאורכו.
מושחים את הדג בשמן זית, מפזרים את המלח והשמיר משני צדדיו ועוטפים היטב.
מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0