דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קרם ארטישוק ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קרם ארטישוק ירושלמי

מרק קרם ארטישוק ירושלמי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק עדין וקרמי של ארטישוק ירושלמי.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
ארטישוק ירושלמי
1 
בצל בינוני
1 
תפוח אדמה בינוני
3 
לימון
60  גרם
חמאה
1  חבילה
כוסברה
1.5  כוסות
מים
0.25  כוס
שמנת מתוקה חלבית או פרווה
2  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח אסם
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים אסם
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
מלח
2  גרם
זעפרן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל וחותכים גס.
  • שלב 2

    10 דקות
    מאדים בחמאה במשך 10 דקות. ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    45 דקות
    מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.
  • שלב 4

    10 דקות
    מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר. מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את מרק התיבול, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. לפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק את המרגרינה או החמאה שנותרה עם שמנת. טורפים בעזרת מטרפה ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.
מרק קרם ארטישוק ירושלמי

שלב 1 מתוך 5

מקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל וחותכים גס.

מרק קרם ארטישוק ירושלמי

שלב 2 מתוך 5

מאדים בחמאה במשך 10 דקות. ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מרק קרם ארטישוק ירושלמי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.

מרק קרם ארטישוק ירושלמי

שלב 4 מתוך 5

מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר. מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות.

מרק קרם ארטישוק ירושלמי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את מרק התיבול, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. לפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק את המרגרינה או החמאה שנותרה עם שמנת. טורפים בעזרת מטרפה ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים