דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: Alina Liberman
כשתאילנד ואורז בן גוריון נפגשים, יוצא המעדן הטוב הבא

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  שקית
פתיתים אפויים קוסקוס
1  קילוגרם
חזה עוף חתוך לקוביות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון שיטקי, חורש, שימג'י, שמפיניון - לבחור כמה סוגים
1 
בצל פרוס
1 
ברוקולי
1  חבילה
תרד
2  שיני
שום קצוצות
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
חומץ אורז - מירין
1  כוס
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כף
סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים שמן זית בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים (1 ס"מ מעל הפתיתים). מבשלים חצי מכוסה עד שמוכן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: יוצקים כפית שמן, מטגנים מעט את השום עד שמתחיל להריח טוב, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, מחכים שיצטמצם מעט. מעבירים לקערה ושמים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפיצים את העוף עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים. מוסיפים ברוקולי ואת החלקים הירוקים של המנגולד או התרד.
  • שלב 5

    5 דקות
    לאחר שכל הירקות מוכנים, מוסיפים את הרוטב ואת הפתיתים ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב נספג. *ניתן להמיר את התרד במנגולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

שלב 1 מתוך 5

שמים שמן זית בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים (1 ס"מ מעל הפתיתים). מבשלים חצי מכוסה עד שמוכן.

פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

שלב 2 מתוך 5

מכינים את הרוטב: יוצקים כפית שמן, מטגנים מעט את השום עד שמתחיל להריח טוב, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, מחכים שיצטמצם מעט. מעבירים לקערה ושמים בצד.

פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

שלב 3 מתוך 5

מקפיצים את העוף עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים.

פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים. מוסיפים ברוקולי ואת החלקים הירוקים של המנגולד או התרד.

פתיתים בסגנון תאילנדי עם עוף ופטריות

שלב 5 מתוך 5

לאחר שכל הירקות מוכנים, מוסיפים את הרוטב ואת הפתיתים ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב נספג. *ניתן להמיר את התרד במנגולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים