דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוצרט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוצרט

עוגת מוצרט

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רותם בן דוד
עוגת שכבות לא אפויה: תחתית ביסקוויטים, מעל קרם וניל וציפוי גנאש שוקולד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  מיכלים
שמנת מתוקה
200  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה מותכת
0.5  כוס
חלווה מפוררת
0.5  כוס
מים
1  כפית
נס קפה
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  חבילה
שוקולד מריר משובח
1  כף
סילאן
1  כף
קקאו
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את הקפה במים הרותחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים במערבל מזון את כל חומרי הבצק, עד לקבלת עיסה אחידה ומשטחים על תבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ויוצקים מעל הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לקירור ל-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מכינים את הציפוי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרתיחים בסיר על הגז את כל חומרי הציפוי, עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחכים מעט שהעיסה תתקרר ורק אז יוצקים על העוגה. לא ליצוק את התערובת כשהיא עוד חמה.
  • שלב 8

    0 דקות
    אפשר לפזר מעל לקישוט וגם בשביל הטעם בוטנים או אגוזים, או שקדים קצוצים.
עוגת מוצרט

שלב 1 מתוך 8

ממיסים את הקפה במים הרותחים.

עוגת מוצרט

שלב 2 מתוך 8

מערבבים במערבל מזון את כל חומרי הבצק, עד לקבלת עיסה אחידה ומשטחים על תבנית.

עוגת מוצרט

שלב 3 מתוך 8

מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ויוצקים מעל הבצק.

עוגת מוצרט

שלב 4 מתוך 8

מכניסים לקירור ל-60 דקות.

עוגת מוצרט

שלב 5 מתוך 8

בינתיים מכינים את הציפוי.

עוגת מוצרט

שלב 6 מתוך 8

מרתיחים בסיר על הגז את כל חומרי הציפוי, עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.

עוגת מוצרט

שלב 7 מתוך 8

מחכים מעט שהעיסה תתקרר ורק אז יוצקים על העוגה. לא ליצוק את התערובת כשהיא עוד חמה.

עוגת מוצרט

שלב 8 מתוך 8

אפשר לפזר מעל לקישוט וגם בשביל הטעם בוטנים או אגוזים, או שקדים קצוצים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים