דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה סלמון ברוטב ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה סלמון ברוטב ירוק

פילה סלמון ברוטב ירוק

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
זה רק נראה מסובך: כי בעצם מדובר במתכון של 4! מרכיבים בלבד והכנה קצרה, פשוטה ובטוחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פילה סלמון
0.25  כוס
יין לבן
1  כוס
אפונה קפואה מופשרת
0.75  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הדג לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את פרוסות הדג ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים רוטב: נפטרים משאריות השמן שבמחבת ויוצקים לתוכה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, או עד שרוב היין מתאדה. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על להבה בינונית 5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים את הרוטב: מעבירים את האפונה והנוזלים למעבד מזון ומעבדים כדקה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסיר קטן, דרך מסננת בעלת חורים בינוניים. מחממים קצת ומגישים יחד עם הסלמון.
פילה סלמון ברוטב ירוק

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הדג לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ.

פילה סלמון ברוטב ירוק

שלב 2 מתוך 5

מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את פרוסות הדג ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חם.

פילה סלמון ברוטב ירוק

שלב 3 מתוך 5

מכינים רוטב: נפטרים משאריות השמן שבמחבת ויוצקים לתוכה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, או עד שרוב היין מתאדה. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה.

פילה סלמון ברוטב ירוק

שלב 4 מתוך 5

מבשלים על להבה בינונית 5 דקות.

פילה סלמון ברוטב ירוק

שלב 5 מתוך 5

טוחנים את הרוטב: מעבירים את האפונה והנוזלים למעבד מזון ומעבדים כדקה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסיר קטן, דרך מסננת בעלת חורים בינוניים. מחממים קצת ומגישים יחד עם הסלמון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים