דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קרמבו - הדס קופרמן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קרמבו - הדס קופרמן

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

(1)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הדס קופרמן
עוגת שלוש שכבות בדיוק כמו קרמבו: תחתית אפויה, קרם וניל קליל וציפוי שוקולד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה מופרדות
2  כפות
חלב
3  כפות
סוכר לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל עם פצפוצי שוקולד
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
100  גרם
שוקולד חלב
2  כפות
חלב
25  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים בסיר על אש קטנה את כל חומרי ציפוי השוקולד ומצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים במיקסר 6 חלבונים עם 3 כפות סוכר עד קבלת קצף יציב ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה 6 חלמונים עם 2 כפות חלב. מוסיפים את תערובת החלמונים לחלבונים ומקפלים לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד מנופה ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית עגולה משמונת.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בחום בינוני (כ-170 מעלות) במשך כ-30 דקות. בתום האפייה מכבים את התנור ומשאירים בתוך התנור כעשרים דקות נוספות
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את קרם הווניל על הבסיס, ומעליו יוצקים את ציפוי השוקולד. מכניסים למקרר ל-3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 2 מתוך 7

ממיסים בסיר על אש קטנה את כל חומרי ציפוי השוקולד ומצננים מעט.

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 3 מתוך 7

מקציפים במיקסר 6 חלבונים עם 3 כפות סוכר עד קבלת קצף יציב ומבריק.

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 4 מתוך 7

מערבבים בקערה 6 חלמונים עם 2 כפות חלב. מוסיפים את תערובת החלמונים לחלבונים ומקפלים לתערובת אחידה.

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד מנופה ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית עגולה משמונת.

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 6 מתוך 7

אופים בחום בינוני (כ-170 מעלות) במשך כ-30 דקות. בתום האפייה מכבים את התנור ומשאירים בתוך התנור כעשרים דקות נוספות

עוגת קרמבו - הדס קופרמן

שלב 7 מתוך 7

מורחים את קרם הווניל על הבסיס, ומעליו יוצקים את ציפוי השוקולד. מכניסים למקרר ל-3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים