דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה וורדה של השף מאיר אדוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: השף מאיר אדוני
מנת פסטה איטלקית מסורתית, רעננה, ירוקה ועשירה בטעמים של פסטו וירקות ירוקים עם פסטה פרפקטו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
2  כוסות
בזיליקום טריים
2  שיני
שום קלופות
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
0.25  כוס
צנוברים קלויים
0.5  כוס
שמן זית
1  קורט
מלח
2 
זוקיני חתוך לחתיכות ארוכות לאורך
1  זר
אספרגוס קלוף וחתוך למקטעים
0.5  זר
תרד שטופים
0.5  כוס
שמן זית
30  גרם
חמאה
1  עלה
מרווה יבשה
2  שיני
שום פרוסות
1 
לימון סחוט למיץ
1 
גרידת לימון מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
1  קורט
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים את הבזיליקום, השום, האגוזים והגבינה באמצעות עלי ומכתש או מעבד מזון בפולסים. רצוי לא לגרוס את האגוזים לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמן בהדרגה, בזמן שטוחנים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מאחסנים בצנצנת סגורה במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים סיר עם מים רותחים ומלח, ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בזמן שהפסטה מתבשלת במים, מוזגים למחבת עמוקה חצי כוס שמן זית ומוסיפים חמאה, מרווה ושום. מערבבים. מוסיפים מיץ לימון ומלח.
  • שלב 5

    0 דקות
    שלוש דקות לפני שהפסטה מוכנה זורקים את הזוקיני והאספרגוס לסיר הפסטה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את הפסטה, אספרגוס והזוקיני ומסננים את המים. שומרים רבע כוס מנוזלי הבישול, בצד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את הפסטה עם הזוקיני והאספרגוס למחבת, מערבבים היטב, מוסיפים תרד ומעט מנוזלי הבישול ששמרנו, מערבבים ומכבים את הלהבה. מוסיפים את הפסטו, גרידת לימון, פלפל שחור, מערבבים בעדינות, מוודאים שהפסטה תעטוף היטב. מעבירים לצלחת ומפזרים מעל גבינת פקורינו.
פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 1 מתוך 7

טוחנים את הבזיליקום, השום, האגוזים והגבינה באמצעות עלי ומכתש או מעבד מזון בפולסים. רצוי לא לגרוס את האגוזים לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנות.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את השמן בהדרגה, בזמן שטוחנים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מאחסנים בצנצנת סגורה במקרר.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 3 מתוך 7

מחממים סיר עם מים רותחים ומלח, ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 4 מתוך 7

בזמן שהפסטה מתבשלת במים, מוזגים למחבת עמוקה חצי כוס שמן זית ומוסיפים חמאה, מרווה ושום. מערבבים. מוסיפים מיץ לימון ומלח.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 5 מתוך 7

שלוש דקות לפני שהפסטה מוכנה זורקים את הזוקיני והאספרגוס לסיר הפסטה.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 6 מתוך 7

מוציאים את הפסטה, אספרגוס והזוקיני ומסננים את המים. שומרים רבע כוס מנוזלי הבישול, בצד.

פסטה וורדה של השף מאיר אדוני

שלב 7 מתוך 7

מעבירים את הפסטה עם הזוקיני והאספרגוס למחבת, מערבבים היטב, מוסיפים תרד ומעט מנוזלי הבישול ששמרנו, מערבבים ומכבים את הלהבה. מוסיפים את הפסטו, גרידת לימון, פלפל שחור, מערבבים בעדינות, מוודאים שהפסטה תעטוף היטב. מעבירים לצלחת ומפזרים מעל גבינת פקורינו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים