דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב שמנת וסלמון לספגטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב שמנת וסלמון לספגטי

רוטב שמנת וסלמון לספגטי

(1)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי תשובה
אין כמו פסטה שבכל פעם מככבת ברוטב חדש. ועכשיו: רוטב קרמי ונעים של סלמון מעושן עם ליווי ניחוח פטריות

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  שיני
שום קצוצות
75  גרם
חמאה
2  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
100  גרם
סלמון מעושן חתוך לרצועות קטנות
1  כוס
חלב
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' עדיף ב-3 צבעים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים במחבת את החמאה, ומוסיפים את השום והסלמון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר כשתי דקות, או הזהבה קלה, מוסיפים את החלב ואבקת מרק הפטריות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים עד לרתיחה ראשונית, ומכבים את האש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים בסיר בינוני מים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים לפי ההוראות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הפסטה לצלחות, ומוסיפים מעל כל מנה 4-5 כפות רוטב מהמחבת. בתיאבון!
רוטב שמנת וסלמון לספגטי

שלב 1 מתוך 5

מחממים במחבת את החמאה, ומוסיפים את השום והסלמון.

רוטב שמנת וסלמון לספגטי

שלב 2 מתוך 5

לאחר כשתי דקות, או הזהבה קלה, מוסיפים את החלב ואבקת מרק הפטריות.

רוטב שמנת וסלמון לספגטי

שלב 3 מתוך 5

מערבבים עד לרתיחה ראשונית, ומכבים את האש.

רוטב שמנת וסלמון לספגטי

שלב 4 מתוך 5

מרתיחים בסיר בינוני מים ומוסיפים את הפסטה. מבשלים לפי ההוראות.

רוטב שמנת וסלמון לספגטי

שלב 5 מתוך 5

מחלקים את הפסטה לצלחות, ומוסיפים מעל כל מנה 4-5 כפות רוטב מהמחבת. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דגים
  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אוכל יפני
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים