דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלילת תמרים ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלילת תמרים ואגוזים

גלילת תמרים ואגוזים

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ממתק בריא וטעים, שמבטיח שאחרי ביס אחד מתמכרים!

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
תמר מעוכים ללא חרצנים
100  גרם
חמאה בגרסת פרווה או טבעונית ניתן להשתמש בשמן קוקוס
100  גרם
פתיבר קלאסי קרמל שבור גס, אסם
100  גרם
פתיבר קלאסי בטעם שוקולד מריר, שבור גס, אסם
1  כוס
אגוזי מלך שבורים
1  כוס
קוקוס טחון לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה או עד שהיא נמסה (תלוי בעוצמת המיקרוגל).
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    2 דקות
    מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר (קרמל ושוקולד מריר), ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך 2 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את התערובת לארבעה כדורים, ומגלגלים אותם לארבע גלילות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצפים את הגלילות בקוקוס.
  • שלב 6

    0 דקות
    עוטפים את הגלילות בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני ההגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות.
גלילת תמרים ואגוזים

שלב 1 מתוך 6

מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה או עד שהיא נמסה (תלוי בעוצמת המיקרוגל).

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 2 מתוך 6

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר (קרמל ושוקולד מריר), ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך 2 דקות נוספות.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 4 מתוך 6

מחלקים את התערובת לארבעה כדורים, ומגלגלים אותם לארבע גלילות.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 5 מתוך 6

מצפים את הגלילות בקוקוס.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 6 מתוך 6

עוטפים את הגלילות בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני ההגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלילת שוק טלה ממולאת וחגיגית בתנור

    גלילת שוק טלה ממולאת וחגיגית בתנור

    180 דקות בינוני
  • גלילת גבינה ופירות יער

    גלילת גבינה ופירות יער

    180 דקות בינוני
  • גלילת ירקות לפסח

    גלילת ירקות לפסח

    65 דקות קל
  • גלילת תפוח עץ

    גלילת תפוח עץ

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים