להקציף בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את הביצים - כל פעם אחת, להמשיך להקציף ולהפסיק את פעולות המיקסר, כדי "לגרד" בעזרת מרית את התערובת מהקערה, להוסיף את גרידת הלימון ותמצית הוניל.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את השמנת החמוצה ואת הפרג ולערבל במהירות נמוכה כדקה.
שלב 5
0 דקות
להוסיף את הקמח התופח, לערבל במשך כחצי דקה, להמשיך ידנית עם מרית.
שלב 6
0 דקות
לצקת לתבנית אינגליש קייק רגילה באורך 35 ס"מ, (לא חד פעמית) ולפזר מעל את השוקולד צ'יפס.
שלב 7
45 דקות
לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
שלב 8
0 דקות
לצנן מעט.
שלב 9
0 דקות
להכין ציפוי שוקולד: בקערה חסינת חום במיקרו, להניח את השוקולד, שמנת, לחמם במשך כדקה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד שנוצר ציפוי אחיד ומבריק. לצקת מעל העוגה.
שלב 10
0 דקות
לצנן ולהגיש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1