דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ביין אדום

עוף ביין אדום

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קטי וייס
עוף שלם אפוי, מזוגג ושזוף ביין אדום, בצל ודבש. זו המנה המנצחת של הערב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף מחולק לחזה, ירכיים, שוקיים וכנפיים (או חלקים מועדפים)
1.5  בקבוקים
יין אדום
2  כפות
דבש
2 
בצל קצוצים
0.5  ראש
שום
2  כפיות
מלח
0.5  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר רחב עם מעט שמן (רצוי זית) מטגנים את הבצלים הקצוצים, עד לקבלת צבע זהוב. לאחר מכן, מוסיפים את השום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מעל את חלקי העוף להשחמה קלה. לאחר שהושחמו מוסיפים את היין, מערבבים הכל ולאחר, מכן מוסיפים את הדבש, מלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהעוף מקבל צבע מעט זהוב, מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 4

    30 דקות
    מסדרים על תבנית, או נייר כסף את העוף עם הבצל והנוזלים, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    לאחר חצי שעה מורידים את נייר הכסף, ומשאירים את התבנית לעוד 15 דקות. פשוט מעדן, ללקק את האצבעות. בתיאבון!
עוף ביין אדום

שלב 1 מתוך 5

בסיר רחב עם מעט שמן (רצוי זית) מטגנים את הבצלים הקצוצים, עד לקבלת צבע זהוב. לאחר מכן, מוסיפים את השום.

עוף ביין אדום

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים מעל את חלקי העוף להשחמה קלה. לאחר שהושחמו מוסיפים את היין, מערבבים הכל ולאחר, מכן מוסיפים את הדבש, מלח ופלפל.

עוף ביין אדום

שלב 3 מתוך 5

כשהעוף מקבל צבע מעט זהוב, מחממים את התנור ל-180 מעלות.

עוף ביין אדום

שלב 4 מתוך 5

מסדרים על תבנית, או נייר כסף את העוף עם הבצל והנוזלים, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.

עוף ביין אדום

שלב 5 מתוך 5

לאחר חצי שעה מורידים את נייר הכסף, ומשאירים את התבנית לעוד 15 דקות. פשוט מעדן, ללקק את האצבעות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים