המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן במחבת גדולה מאוד. מוסיפים את השום ומטגנים, ומערבבים חצי דקה.
מוסיפים את האורז, תפוחים, חמוציות ומרק עוף. מבשלים על אש בינונית ומערבבים עד שהנוזלים נספגים באורז (זה יעניק לו חצי בישול). מסירים מהאש.
מערבבים פנימה חצי כוס עשבי תיבול, קינמון, מלח ופלפל, מערבבים ומצננים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממלאים בתערובת את העוף וסוגרים את פתח העוף בקיסמים. מניחים את העוף על גבו בתבנית.
מערבבים את הדבש ושמן זית ומברישים בתערובת את העוף היטב-היטב מכל הצדדים.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 30 דקות.
לפני ההגשה, מפזרים מעל פטרוזיליה וגרגרי רימון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0