המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את העדשים עד שיתרככו ולקרר אותן.
לטגן את הבצלים בשמן, עד שיזהיבו.
לטחון במעבד מזון את העדשים, בצל מטוגן, ביצים קשות, ולתבל עם מלח ופלפל לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0