דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים

עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מזמין אתכם להתענג על עוגת גבינה בציפוי אדום ושקוף עם דובדבנים טריים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
ביסקוויטים
200  גרם
חמאה מותכת
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
250  גרם
גבינה 9%
1  חבילה
ג'לי פטל 85 גרם אסם (אפשר גם בטעם תות)
1  כוס
דובדבנים טריים מגולענים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים. מוסיפים חמאה מותכת ומערבבים. משטחים בתחתית תבנית מלבנית גדולה (גובה שכבת היסוד צריך להיות כחצי ס"מ). מהדקים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את חומרי הפודינג (גבינה, שמנת, אבקה) במעבד מזון (אין צורך לשטוף אחרי ריסוק הביסקוויטים. מעט השאריות שבמיכל תיטמענה בתערובת). מעבדים שלוש דקות. יוצקים לתבנית. מניחים במקרר לשעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט. מפזרים את הדובדבנים המגולענים על פני העוגה ויוצקים מעל בעדינות את הג'לי הנוזלי. מניחים במקרר לארבע שעות לפחות, העוגה צריכה להיות קרושה וקרה.
עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים

שלב 1 מתוך 3

טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים. מוסיפים חמאה מותכת ומערבבים. משטחים בתחתית תבנית מלבנית גדולה (גובה שכבת היסוד צריך להיות כחצי ס"מ). מהדקים היטב.

עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים

שלב 2 מתוך 3

מניחים את חומרי הפודינג (גבינה, שמנת, אבקה) במעבד מזון (אין צורך לשטוף אחרי ריסוק הביסקוויטים. מעט השאריות שבמיכל תיטמענה בתערובת). מעבדים שלוש דקות. יוצקים לתבנית. מניחים במקרר לשעתיים.

עוגת גבינה קרה עם ג'לי ודובדבנים

שלב 3 מתוך 3

מכינים ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט. מפזרים את הדובדבנים המגולענים על פני העוגה ויוצקים מעל בעדינות את הג'לי הנוזלי. מניחים במקרר לארבע שעות לפחות, העוגה צריכה להיות קרושה וקרה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים