דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת פתיחה קלה ומרשימה של פרוסות סלק וגבינה בולגרית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
סלק אפויים או מבושלים עד ריכוך
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  טיפה
חומץ בלסמי
1  ענף
בזיליקום או עירית קצוצהלא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את הסלק הרך לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן לרכך בסיר גדול עם הרבה מים ברתיחה של כשעה ורבע, או בתנור. שקית לאפייה בתנור מזרזת מעט את התהליך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים על גבי צלחת את הפרוסות כמניפה. בוזקים מעט מלח ופלפל על פרוסות הסלק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפוררים את הגבינה הבולגרית על פרוסות הסלק. יוצקים מעט חומץ בלסמי על הכל, ומגישים.
  • שלב 4

    0 דקות
    אפשר לקשט במעט עלי בזיליקום או עירית קצוצה. אפשרות נוספת היא להגיש את המנה כסלט. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מערבבים היטב. מפזרים לפני ההגשה גבינה בולגרית מלמעלה, ומקשטים בעירית קצוצה, או בעלי בזיליקום. בתיאבון!
פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

שלב 1 מתוך 4

פורסים את הסלק הרך לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן לרכך בסיר גדול עם הרבה מים ברתיחה של כשעה ורבע, או בתנור. שקית לאפייה בתנור מזרזת מעט את התהליך.

פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

שלב 2 מתוך 4

מסדרים על גבי צלחת את הפרוסות כמניפה. בוזקים מעט מלח ופלפל על פרוסות הסלק.

פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

שלב 3 מתוך 4

מפוררים את הגבינה הבולגרית על פרוסות הסלק. יוצקים מעט חומץ בלסמי על הכל, ומגישים.

פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

שלב 4 מתוך 4

אפשר לקשט במעט עלי בזיליקום או עירית קצוצה. אפשרות נוספת היא להגיש את המנה כסלט. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מערבבים היטב. מפזרים לפני ההגשה גבינה בולגרית מלמעלה, ומקשטים בעירית קצוצה, או בעלי בזיליקום. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות לשון בקר בגזר

    פרוסות לשון בקר בגזר

    280 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים