דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאייה פתיתים ודג ים

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
פאייה פתיתים ודג ים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאייה פתיתים ודג ים

פאייה פתיתים ודג ים

(4)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: השף אבי ביטון
הגרסה הביתית של השף אבי ביטון למנה הקלאסית מהמטבח הספרדי עם דג ים טרי, ירקות ורוטב עשיר בטעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  פילה
דג ים חתוכים ל – 3 פרוסות
6  כפות
שמן זית
2 
גזרים קצוצים
1 
בצל גדול קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
1  גבעול
סלרי קצוץ
2  כפות
רוטבעגבניות לבישול פסטה
3  כוסות
מים
1  חבילה
פתיתים אפויים אורז אסם
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מטגנים בשמן את כל הירקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את הדגים, רוטב העגבניות והמים, ומבשלים 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים, ומבשלים 7 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכבים, ומגישים עם פלחי לימון טרי. בתיאבון!
פאייה פתיתים ודג ים

שלב 1 מתוך 4

מטגנים בשמן את כל הירקות.

פאייה פתיתים ודג ים

שלב 2 מתוך 4

מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את הדגים, רוטב העגבניות והמים, ומבשלים 5 דקות.

פאייה פתיתים ודג ים

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הפתיתים, ומבשלים 7 דקות נוספות.

פאייה פתיתים ודג ים

שלב 4 מתוך 4

מכבים, ומגישים עם פלחי לימון טרי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מגדלוביץ שרה

האם הדג פרוס או טחון ? לא ברור !

מערכת בישולים

היי, לא דג טחון אלא פילה דג פרוס, כתוב במתכון ומופיע בתמונה. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - פאייה דגים בסגנון אסייתי

    ארוחה בסיר אחד - פאייה דגים בסגנון אסייתי

    30 דקות קל
  • פאייה פתיתים עם חזה עוף

    פאייה פתיתים עם חזה עוף

    בינוני
  • פאייה פרגיות

    פאייה פרגיות

    80 דקות קל
  • פאייה בשרים

    פאייה בשרים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים