המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בבלנדר כוס שמן זית חופן כוסברה שתי שיניי שום מלח ופלפל לפי הטעם
לטבול את נתחיי הדג בתערובת.
להניח על פלטת גריל או מולטי שף שחוממו מראש ל 200 מעלות צלסיוס עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0