דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה מרלוז מטוגן בפנקו ורוטב משגע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה מרלוז מטוגן בפנקו ורוטב משגע

פילה מרלוז מטוגן בפנקו ורוטב משגע

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
נתחי דג מטוגנים בציפוי פנקו-שומשום פיקנטי וקריספי. מוגשים לצד רוטב חרדל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
דג מרלוזה קפוא
4  כפות
שמן זית לטיגון
2 
ביצה
1  כף
חרדל
1  כף
רוטב פסטו
1 
לימון ליים סחוט
1  כפית
שום כתוש
1  כוס
פירורי לחם פנקו פירורית
0.5  כוס
שומשום
2  כפות
פטרוזיליה יבשה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
צ'ילי גרוס
2  כפות
חרדל עם גרגירים
2  כפות
מיונז
0.5  כפית
חומץ
0.5  כפית
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים כל פרוסת פילה לשלוש חתיכות, כשהן עדיין קפואות.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המשרה: שמים בקערית את הביצים, הלימון, הפסטו, החרדל והשום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את פרוסות הדג בכלי, יוצקים מעליהם את נוזל המשרה ומשרים בו את הדגים במשך כשעה אחת.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הרוטב: שמים בקערית את החרדל ואת המיונז. מערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים מעט חומץ הדרים ומערבבים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד, חלק ומעט נוזלי. טועמים ומשפרים טעם עם 1/2 כפית סוכר. מערבבים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת הציפוי: שמים בקערה את מרכיבי הציפוי ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. טובלים כל פיסת דג בתערובת הציפוי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים שמן טיגון במחבת רחבה וכאשר הוא חם מוסיפים את פרוסות פילה הדג המצופות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מטגנים עד שמתקבל גוון זהוב. הופכים צד וממשיכים לטגן במשך כשתי דקות נוספות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת הגשה אישית. יוצקים מעל הדג המטוגן מעט רוטב ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג בחמאה ויין לבן

    פילה דג בחמאה ויין לבן

    15 דקות בינוני
  • פילה סלמון בשמנת מתוקה

    פילה סלמון בשמנת מתוקה

    40 דקות בינוני
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים