דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין פתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין פתיתים

חמין פתיתים

(0)
55 דקות
קל
מתכונאי/ת: אפרת אבן
איך עושים חמין תוך פחות משעה? עם פתיתים כמובן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שוק עוף
2  חבילות
פתיתים אפויים קוסקוס
1 
בצל פרוס ומטוגן
1  כף
שמן קנולה
5 
ביצה
5 
תפוח אדמה
1  גבעול
פטרוזיליה
1  גבעול
עלי בייבי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משמנים את הסיר ומטגנים את השוקיים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את השוקיים, ומכניסים את הפתיתים לטיגון קצר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מים (עפ"י ההוראות על אריזת הפתיתים), מוסיפים את השוקיים, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, ביצים (שלמות, כולל קליפה) ואת הבצל המטוגן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל בלבד, ניתן להוסיף מעט פטרוזיליה ורשאד לפי הטעם.
  • שלב 5

    45 דקות
    סוגרים את הסיר ומשאירים על האש ל-45 דקות, בסיומן החמין מוכן.
חמין פתיתים

שלב 1 מתוך 5

משמנים את הסיר ומטגנים את השוקיים עד להזהבה.

חמין פתיתים

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את השוקיים, ומכניסים את הפתיתים לטיגון קצר.

חמין פתיתים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מים (עפ"י ההוראות על אריזת הפתיתים), מוסיפים את השוקיים, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, ביצים (שלמות, כולל קליפה) ואת הבצל המטוגן.

חמין פתיתים

שלב 4 מתוך 5

מתבלים במלח ופלפל בלבד, ניתן להוסיף מעט פטרוזיליה ורשאד לפי הטעם.

חמין פתיתים

שלב 5 מתוך 5

סוגרים את הסיר ומשאירים על האש ל-45 דקות, בסיומן החמין מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים