דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

(7)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיטל
רחוב אגריפס פוגש את ויה ונטו - פסטה איטלקית עם חלקי פנים של עוף בניחוח הירושלמי הידוע

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
1 
בצל גדול, חתוך לרצועות דקות
2  שיני
שום קצוצות
300  גרם
נתח פרגית (חתוכה לפיסות)
200  גרם
כבד עוף
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים שום ובצל ב-3 כפות שמן זית, מוסיפים פלפל חריף קצוץ (אם רוצים מנה חריפה), מלח ופלפל לפי הטעם ותבלינים: כמון, פפריקה מתוקה וכורכום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפרגיות והכבדים למחבת.
  • שלב 4

    12 דקות
    מטגנים עד להשחמה, כ-12 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה למחבת עם 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, ומערבבים היטב. בתיאבון!
פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.

פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

שלב 2 מתוך 5

מטגנים שום ובצל ב-3 כפות שמן זית, מוסיפים פלפל חריף קצוץ (אם רוצים מנה חריפה), מלח ופלפל לפי הטעם ותבלינים: כמון, פפריקה מתוקה וכורכום.

פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הפרגיות והכבדים למחבת.

פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

שלב 4 מתוך 5

מטגנים עד להשחמה, כ-12 דקות.

פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הפסטה למחבת עם 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, ומערבבים היטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה וטונה

    סלט פסטה וטונה

    18 דקות קל
  • פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    30 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    20 דקות קל
  • פשטידת פסטה קלה וטעימה

    פשטידת פסטה קלה וטעימה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים