דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בנאטש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בנאטש

קציצות בנאטש

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: רות לייב
קציצות טוניסאיות שיחזירו אתכם לבית של סבתא

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה גדולים ומבושלים
1 
ביצה מופרדת
2 
חלבון ביצה
4  כפות
קמח מצה
1  כפית
כורכום
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
מלח
1 
בצל קצוץ
0.5  חבילה
כוסברה
250  גרם
בשר בקר טחון
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לשים במחבת עם מעט שמן בשר טחון, בצל קצוץ, תבלינים ואת החלבון. לטגן היטב ולפורר את הבשר במזלג כדי שלא יהיו גושים .להוריד מהגז.
  • שלב 2

    0 דקות
    להעביר לקערה את תפוחי האדמה ולרסק לפירה. להוסיף כורכום, חלמון אחד, מלח ואת הקמח מצה ולערבב היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקחת קערה קטנה עם מים כדי לפתוח את הפירה, לקחת גם צלחת עמוקה עם שני חלבונים ולהקציף במזלג.
  • שלב 4

    0 דקות
    בזמן שפותחים את הפירה, ממלאים בבשר וסוגרים, מרטיבים את הקציצה בחלבון, אחר כך בקמח מצה ומעבירים למחבת חם.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטגן עד שיהיה חום בהיר.
קציצות בנאטש

שלב 1 מתוך 5

לשים במחבת עם מעט שמן בשר טחון, בצל קצוץ, תבלינים ואת החלבון. לטגן היטב ולפורר את הבשר במזלג כדי שלא יהיו גושים .להוריד מהגז.

קציצות בנאטש

שלב 2 מתוך 5

להעביר לקערה את תפוחי האדמה ולרסק לפירה. להוסיף כורכום, חלמון אחד, מלח ואת הקמח מצה ולערבב היטב.

קציצות בנאטש

שלב 3 מתוך 5

לקחת קערה קטנה עם מים כדי לפתוח את הפירה, לקחת גם צלחת עמוקה עם שני חלבונים ולהקציף במזלג.

קציצות בנאטש

שלב 4 מתוך 5

בזמן שפותחים את הפירה, ממלאים בבשר וסוגרים, מרטיבים את הקציצה בחלבון, אחר כך בקמח מצה ומעבירים למחבת חם.

קציצות בנאטש

שלב 5 מתוך 5

לטגן עד שיהיה חום בהיר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים