מוסיפים את העוף, הבצל, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים למחית אחידה במרקם של פלסטלינה רכה.
שלב 3
0 דקות
מכינים קציצות קטנות ושטוחות.
שלב 4
0 דקות
אופציית אפייה: יוצקים שלוש כפות שמן זית לצלחת שטוחה. טובלים קלות כל קציצה בשמן משני צידיה ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוני-נמוך (160מעלות) 45 דק'.
שלב 5
0 דקות
מסירים נייר אלומיניום מגבירים חום ל-200 מעלות ואופים עד 15 דקות עד שמזהיב.
שלב 6
0 דקות
אופציית טיגון: מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם, התערובת דביקה מספיק). מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0