דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דלורית וסלק בשמן זית וטימין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דלורית וסלק בשמן זית וטימין

דלורית וסלק בשמן זית וטימין

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
חגיגה אדומה כתומה: ירקות קלויים בתנור, עם שמן זית ושום לחיזוק. כיפי ובריא!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
דלורית
1 
סלק
1 
בצל
2  שיני
שום חצוי
1  כפית
תימין
1  כפית
שמן זית
1  כף
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את הדלורית, הסלק והבצל לפרוסות דקות (אפשר להיעזר במנדולינה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערה, מוסיפים את השום החצוי ומזליפים מעל הכל שמן זית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים במלח, פלפל שחור, טימין ואבקת תיבול לירקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים הכל יחד ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהירקות מתרככים.
דלורית וסלק בשמן זית וטימין

שלב 1 מתוך 5

פורסים את הדלורית, הסלק והבצל לפרוסות דקות (אפשר להיעזר במנדולינה).

דלורית וסלק בשמן זית וטימין

שלב 2 מתוך 5

מעבירים לקערה, מוסיפים את השום החצוי ומזליפים מעל הכל שמן זית.

דלורית וסלק בשמן זית וטימין

שלב 3 מתוך 5

מתבלים במלח, פלפל שחור, טימין ואבקת תיבול לירקות.

דלורית וסלק בשמן זית וטימין

שלב 4 מתוך 5

מערבבים הכל יחד ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

דלורית וסלק בשמן זית וטימין

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהירקות מתרככים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    30 דקות בינוני
  • דלורית אפויה

    דלורית אפויה

    60 דקות קל
  • דלורית במילוי אושפולו פתיתים ודלעת

    דלורית במילוי אושפולו פתיתים ודלעת

    60 דקות קל
  • ריזוטו ירקות כתומים עם בטטה, גזר ודלורית

    ריזוטו ירקות כתומים עם בטטה, גזר ודלורית

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים