דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ללא אפייה בג'לי משמש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ללא אפייה בג'לי משמש

עוגת גבינה ללא אפייה בג'לי משמש

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית בטני
עוגת גבינה מרשימה ויפה אמיתית, עם פירות משובצים בקרם. בשילוב המושלם בין ג'לי וגבינה, ובין טעמים חמוצים מתוקים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה רכה
500  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  חבילה
ג'לטין מומס ב- 1/2 כוס מים רותחים ע"פ ההוראות בגב האריזה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כפית
גרידת לימון מגוררת
2  מיכלים
שמנת מתוקה מוקצפת
1  חבילה
שימורי חצאי משמש בסירופ מסוננים
1  חבילה
ג'לי משמש 85 גרם אסם (אפשר גם 2 חבילות, תלוי בעובי שכבת הג'לי הרצויה)
70  גרם
שקדים קלויים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים את הפתיבר לפירורים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מערבבים בחמאה המומסת, שוטחים על תחתית תבנית קפיצית (26 ס"מ) משומנת, מהדקים היטב ואופים בתנור מחומם בחום בינוני כ- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות. מצננים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מקציפים את הגבינה עם הסוכר, פודינג הווניל והלימון ויוצקים בזרם דק, תוך הקצפה, את הג'לטין המומס לתוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים באיטיות עם הקצפת המוקצפת.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים על הפירורים (לאחר צינון) בשכבה אחידה.
  • שלב 6

    5 דקות
    משקעים את חצאי המשמש (ניתן להמיר את המשמש בשימורי אפרסקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתערובת הגבינה. שמים במקרר למספר שעות.
  • שלב 7

    10 דקות
    מכינים את הג'לי לפי ההוראות בגב האריזה, מצננים מעט ויוצקים מעל הגבינה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחזירים למקרר ליממה.
  • שלב 9

    0 דקות
    לפני ההגשה בוזקים את השקדים מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים