דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי

נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מוקפץ עשיר עם עוף, המון ירקות ובוטנים ברוטב תאילנדי חמוץ-מתוק. לא חריף ומתאים גם לילדים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
נודלס אטריות מסולסלות
350  גרם
חזה עוף חתוך לרצועות
0.25  כוס
בוטנים מטוגנים קצוצים גס
1  כוס
רוטב למוקפץ 290 מ"ל אסם
2  כפות
חומץ רצוי חומץ אורז
2  כפות
שומשום קלוי
3  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כוס
כרוב קצוץ
6  גבעולים
בצל ירוק חתוכים גס
2 
גזר פרוסים דק
1  כוס
נבטי סויה נבטים רגילים
1  כוס
שעועית ירוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את כל הרכיבים ומחממים ווק או מחבת גדולה. מבשלים את הנודלס ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהווק לוהט יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן קנולה, ומטגנים את רצועות העוף. אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות, מקפיצים עוד דקה או שתיים על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים את הרוטב למוקפץ, החומץ ושמן השומשום. ממשיכים להקפיץ דקה עד שהרוטב מתחבר לנודלס.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי

שלב 1 מתוך 3

מכינים את כל הרכיבים ומחממים ווק או מחבת גדולה. מבשלים את הנודלס ומסננים.

נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי

שלב 2 מתוך 3

כשהווק לוהט יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן קנולה, ומטגנים את רצועות העוף. אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות, מקפיצים עוד דקה או שתיים על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים את הרוטב למוקפץ, החומץ ושמן השומשום. ממשיכים להקפיץ דקה עד שהרוטב מתחבר לנודלס.

נודלס עם עוף ברוטב תאילנדי

שלב 3 מתוך 3

מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    נודלס שום וצ׳ילי ב-10 דקות

    20 דקות קל
  • נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    נודלס, טופו וירקות ברוטב סויה

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים