דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: כהן דליה
מעדן אמיתי: לזניה נהדרת ושונה ממה שכולם רגילים - גם לגוון מותר.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
40  גרם
תרד
2 
בצל
4  שיני
שום
2  כפות
עגבנייה
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
400  גרם
גבינת מוצרלה
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
3  כוסות
חלב
1  כוס
שמנת מתוקה
100  גרם
חמאה
3  כפות
קמח לבן
150  גרם
גבינת קשקבל
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
2 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לאדות בסיר תוך כדי ערבוב, חצי שקית עלי תרד (400 גרם), עד שאין נוזלים ולקצוץ.
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת, לטגן בצלים קצוצים ולהזהיב.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף שום קצוץ ולטגן ביחד, להוסיף עיטורי עגבניות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את התרד ולטגן ביחד כדקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לכבות את האש.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף גבינות.
  • שלב 7

    0 דקות
    תבלינים וכף אבקת מרק בצל, לערבב היטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים חמאה וקמח לבלילה אחידה ומוסיפים תוך בחישה לאט-לאט את הנוזלים, שלא יהיו גושים. לערבב כל הזמן, עד שיסמיך.
  • שלב 9

    0 דקות
    לסגור את האש ולהוסיף את הביצים ולבחוש כל הזמן.
  • שלב 10

    0 דקות
    להוסיף את הגבינות והתבלינים ולבחוש לבלילה אחידה.
  • שלב 11

    0 דקות
    לשמן תבנית.
  • שלב 12

    0 דקות
    לצקת מעט בשמל.
  • שלב 13

    0 דקות
    לסדר עלי לזניה.
  • שלב 14

    0 דקות
    לצקת חצי מכמות התרד.
  • שלב 15

    0 דקות
    לצקת מעל בשמל.
  • שלב 16

    0 דקות
    לצקת את יתר התרד.
  • שלב 17

    0 דקות
    לצקת שוב בשמל.
  • שלב 18

    0 דקות
    לסדר שכבה שנייה של עלי לזנייה ולצקת את יתר הבשמל למעלה.
  • שלב 19

    25 דקות
    לאפות לא מכוסה בחום 175 מעלות במשך 25 דקות, עד שהעלים מזהיבים.
לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 1 מתוך 19

לאדות בסיר תוך כדי ערבוב, חצי שקית עלי תרד (400 גרם), עד שאין נוזלים ולקצוץ.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 2 מתוך 19

במחבת, לטגן בצלים קצוצים ולהזהיב.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 3 מתוך 19

להוסיף שום קצוץ ולטגן ביחד, להוסיף עיטורי עגבניות.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 4 מתוך 19

להוסיף את התרד ולטגן ביחד כדקה.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 5 מתוך 19

לכבות את האש.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 6 מתוך 19

להוסיף גבינות.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 7 מתוך 19

תבלינים וכף אבקת מרק בצל, לערבב היטב.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 8 מתוך 19

מערבבים חמאה וקמח לבלילה אחידה ומוסיפים תוך בחישה לאט-לאט את הנוזלים, שלא יהיו גושים. לערבב כל הזמן, עד שיסמיך.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 9 מתוך 19

לסגור את האש ולהוסיף את הביצים ולבחוש כל הזמן.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 10 מתוך 19

להוסיף את הגבינות והתבלינים ולבחוש לבלילה אחידה.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 11 מתוך 19

לשמן תבנית.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 12 מתוך 19

לצקת מעט בשמל.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 13 מתוך 19

לסדר עלי לזניה.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 14 מתוך 19

לצקת חצי מכמות התרד.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 15 מתוך 19

לצקת מעל בשמל.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 16 מתוך 19

לצקת את יתר התרד.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 17 מתוך 19

לצקת שוב בשמל.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 18 מתוך 19

לסדר שכבה שנייה של עלי לזנייה ולצקת את יתר הבשמל למעלה.

לזניה תרד פטריות בגבינות ובשמל

שלב 19 מתוך 19

לאפות לא מכוסה בחום 175 מעלות במשך 25 דקות, עד שהעלים מזהיבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים