דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מופלטה מרוקאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מופלטה מרוקאית

מופלטה מרוקאית

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
הכוכב של המימונה, עכשיו במתכון פשוט וקל. תרבחו ותסעדו!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
3  כוסות
מים
0.25  כוס
שמן קנולה
2  כפיות
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים ומניחים על משטח משומן ל20 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים מחבת (רצוי עם תחתית כבדה - אפשר גם במולטי שף) ומחממים אותה ללא שמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    עם כפות ידיים משומנות ועל שיש משומן פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים על המחבת ומטגנים צד אחד (בינתיים פותחים עוד עלה).
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים ושמים מעל עוד עלה, הופכים ומוסיפים עוד עלה, וכך ממשיכים עד שמצטברים כ- 10-15 עלים. מוציאים לצלחת וממשיכים להכין את השאר את המוכנים לכסות כדי שלא יתייבשו.
  • שלב 6

    0 דקות
    כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתאבון.
מופלטה מרוקאית

שלב 1 מתוך 6

מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים ומניחים על משטח משומן ל20 דק'.

מופלטה מרוקאית

שלב 2 מתוך 6

מכינים מחבת (רצוי עם תחתית כבדה - אפשר גם במולטי שף) ומחממים אותה ללא שמן.

מופלטה מרוקאית

שלב 3 מתוך 6

עם כפות ידיים משומנות ועל שיש משומן פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).

מופלטה מרוקאית

שלב 4 מתוך 6

מניחים על המחבת ומטגנים צד אחד (בינתיים פותחים עוד עלה).

מופלטה מרוקאית

שלב 5 מתוך 6

הופכים ושמים מעל עוד עלה, הופכים ומוסיפים עוד עלה, וכך ממשיכים עד שמצטברים כ- 10-15 עלים. מוציאים לצלחת וממשיכים להכין את השאר את המוכנים לכסות כדי שלא יתייבשו.

מופלטה מרוקאית

שלב 6 מתוך 6

כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה

    מופלטה

    75 דקות בינוני
  • מופלטה מרוקאית אסלית

    מופלטה מרוקאית אסלית

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים