דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש חלבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש חלבה

בריוש חלבה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
אין טוב יותר ממאפה בריוש וחלבה ביתי שממלא את כל הבית בניחוחות אפיה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
200  גרם
חמאה רכה
4 
ביצה
1  כפית
מלח
0.33  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
0.25  כוס
מים פושרים
1 
ביצה טרופה להברשה
250  גרם
חלווה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערת המיקסר את כל חומרי הבצק כ-5 דקות, עד שהבצק רק ודביק מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לבצק מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוצאים את הבצק ומרדדים אותו, מחלקים ל-2 חלקים ומורחים על כל חלק חצי מכמות החלבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים כל חלק לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 5 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים חצי אחד בתבנית עגולה משומנת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות, 25 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אותו הדבר עושים עם החלק השני של הבריוש.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים חם! בתיאבון וחג שמח!
בריוש חלבה

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בקערת המיקסר את כל חומרי הבצק כ-5 דקות, עד שהבצק רק ודביק מעט.

בריוש חלבה

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים לבצק מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.

בריוש חלבה

שלב 3 מתוך 8

מוצאים את הבצק ומרדדים אותו, מחלקים ל-2 חלקים ומורחים על כל חלק חצי מכמות החלבה.

בריוש חלבה

שלב 4 מתוך 8

מגלגלים כל חלק לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 5 ס"מ.

בריוש חלבה

שלב 5 מתוך 8

מניחים חצי אחד בתבנית עגולה משומנת.

בריוש חלבה

שלב 6 מתוך 8

מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות, 25 דקות.

בריוש חלבה

שלב 7 מתוך 8

אותו הדבר עושים עם החלק השני של הבריוש.

בריוש חלבה

שלב 8 מתוך 8

מגישים חם! בתיאבון וחג שמח!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש שוקולד מריר

    בריוש שוקולד מריר

    180 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים