דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם קיפוד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם קיפוד

לחם קיפוד

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
לחם קיפוד על שום צורתו הקיפודית המתקבלת מהחיתוך המיוחד של הסכין בקרום

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
450  גרם
קמח לבן
1  כף
שמרים
3  כפות
סוכר לבן
1  כף
מלח כף שטוחה
50  מיליליטר
שמן קנולה
300  מיליליטר
חלב חמים (לחמם במיקרו)
1 
חלמון
3  כפות
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ללוש הכל יחד 5 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    להניח לתפיחה במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו בידיים ולעשות ממנו צורת כיכר עגולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לקחת מספריים חדות ולעשות חיתוכים בזווית של 45 מעלות אחד ליד השני.
  • שלב 6

    0 דקות
    למרוח את הלחם בעדינות (כדי לא לפגוע בקוצים) חלמון מעורבב עם 2 כפות חלב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להתפיח במקום חמים עד שהלחם יכפיל את נפחו. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ 30 דקות .
  • שלב 8

    0 דקות
    להעביר את הלחם לקירור על גבי רשת. רצוי לכסות את הלחם עם מגבת עד לקירור מלא על מנת לשמור על רכותו.
לחם קיפוד

שלב 1 מתוך 8

בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים.

לחם קיפוד

שלב 2 מתוך 8

ללוש הכל יחד 5 דק'.

לחם קיפוד

שלב 3 מתוך 8

להניח לתפיחה במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו.

לחם קיפוד

שלב 4 מתוך 8

לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו בידיים ולעשות ממנו צורת כיכר עגולה.

לחם קיפוד

שלב 5 מתוך 8

לקחת מספריים חדות ולעשות חיתוכים בזווית של 45 מעלות אחד ליד השני.

לחם קיפוד

שלב 6 מתוך 8

למרוח את הלחם בעדינות (כדי לא לפגוע בקוצים) חלמון מעורבב עם 2 כפות חלב.

לחם קיפוד

שלב 7 מתוך 8

להתפיח במקום חמים עד שהלחם יכפיל את נפחו. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ 30 דקות .

לחם קיפוד

שלב 8 מתוך 8

להעביר את הלחם לקירור על גבי רשת. רצוי לכסות את הלחם עם מגבת עד לקירור מלא על מנת לשמור על רכותו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים