דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי ברוטב גורגונזולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי ברוטב גורגונזולה

ניוקי ברוטב גורגונזולה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ניוקי טרי בהכנה ביתית, הכי רך ופריך וטעים, מעל רוטב גבינה חריפה שמהווה ניגוד והשלמה למתיקותם של הניוקי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
מלח
6 
תפוח אדמה גדולים
2.5  כוסות
קמח לבן
2 
חלמון
1 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
גבינת פרמזן מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
50  גרם
גבינת רוקפור
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כף
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    90 דקות
    מכינים את הניוקי: מפזרים בתבנית מלח גס, מניחים עליו את תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, במשך 90 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים היטב עד קבלת מחית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחית את יתר חומרי הניוקי ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח. מגלגלים את הבצק על משטח מקומח ל"נקניקים" בעובי אצבע ופורסים אותם לחתיכות באורך 2 ס"מ.
  • שלב 3

    3 דקות
    מבשלים את הניוקי בסיר עם הרבה מים ומלח במשך 3 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את גבינת הגורגונזולה והשמנת המתוקה עד קבלת מחית אחידה וחלקה. מתבלים במעט מלח ובפלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    צורבים קלות את הניוקי במחבת עם מעט חמאה עד שהוא מזהיב. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים במשך דקה.
ניוקי ברוטב גורגונזולה

שלב 1 מתוך 5

מכינים את הניוקי: מפזרים בתבנית מלח גס, מניחים עליו את תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, במשך 90 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים היטב עד קבלת מחית.

ניוקי ברוטב גורגונזולה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים למחית את יתר חומרי הניוקי ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח. מגלגלים את הבצק על משטח מקומח ל"נקניקים" בעובי אצבע ופורסים אותם לחתיכות באורך 2 ס"מ.

ניוקי ברוטב גורגונזולה

שלב 3 מתוך 5

מבשלים את הניוקי בסיר עם הרבה מים ומלח במשך 3 דקות.

ניוקי ברוטב גורגונזולה

שלב 4 מתוך 5

הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את גבינת הגורגונזולה והשמנת המתוקה עד קבלת מחית אחידה וחלקה. מתבלים במעט מלח ובפלפל.

ניוקי ברוטב גורגונזולה

שלב 5 מתוך 5

צורבים קלות את הניוקי במחבת עם מעט חמאה עד שהוא מזהיב. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים במשך דקה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    30 דקות קל
  • ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    60 דקות בינוני
  • ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    30 דקות בינוני
  • תבשיל קדירה עם ניוקי

    תבשיל קדירה עם ניוקי

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים